👏🙌Gràcies al centenar de 👩‍🌾🧑‍🌾ramaders i ramaderes que ha participat per WhatsApp en la jornada del 🌿Projecte de Cooperació LEADER Economia Circular de l’Oliva per a aprofitar la sansa com a aliment per a remugants🐑🐏🐄
✅ La jornada es va realitzar en el xat la de l’organització ARBOCAS i en la qual també van participar membres de RUMICAS.
✅ Van ser dos dies de debat intens, molt participatius i amb nombroses preguntes per part dels ramaders.
✅ Gràcies a aquesta fórmula innovadora de difusió es va aprofitar l’eina de grups de WhatsApp per a formar i informar ramaders i fins i tot utilitzar-ho com a repositori.
1️⃣En la primera de les dues jornades en què s’ha dividit aquesta iniciativa es plantejava la pregunta de què és el alperujo i quin és el seu valor nutritiu, i la 2️⃣segona jornada com pot emprar-lo en la seua ramaderia i per a què i com li pot ser més útil. Van ser unes jornades molt dinàmiques, amb molta discussió constructiva, amb moltes preguntes i respostes i molt útil per als ramaders.
🤝Aquesta jornada informativa va ser organitzada pel Projecte de Cooperació LEADER Economia Circular de l’Oliva del qual formem part set Grups d’Acció Local de la Comunitat Valenciana. Ho realitzem juntament amb Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’ensenyar als ramaders de la Comunitat Valenciana com aprofitar el alperujo per a ser més competitius i tindre unes explotacions ramaderes més rendibles.
📍Això és especialment important a les províncies de Castelló i València, on hi ha més explotacions que poden beneficiar-se de l’aprofitament dels subproductes procedents de l’oliva.
▶️Tens tota la informació ací ➡️