El Grup d’Acció Local Associació Som Rurals, que des de 2018 actua com entitat col·laboradora de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana, en la gestió de les ajudes LEADER de suport per a la realització d’operacions d’acord amb l’estratègia de desenvolupament local participatiu finançades per FEADER previstes en el Programa de desenvolupament rural de la Comunitat Valenciana, ha firmat recentment dos convenis de col·laboració amb entitats financeres de la zona.

 

La firma de tots dos convenis amb Caixa Popular i amb Caixa Ontinyent pretén, alhora que fomentar el paper del GAL com un agent de cohesió, cooperació i concertació, mitjançant l’establiment de partenariats públic-privat entre administracions i entitats i altres agents presents al territori, facilitar a les persones i entitats beneficiàries de les subvencions LEADER la realització dels seus projectes d’inversió afavorint l’accés a línies de finançament de caràcter preferent.

 

El territori LEADER Som Rurals està format pels següents municipis:

La Costera: Barxeta, la Font de la Figuera.

La Safor: Ador, Alfauir, Almiserà, l’Alqueria de la Comtessa, Barx, Benifairó de la Valldigna, Beniflà, Castellonet de la Conquesta, Llocnou de Sant Jeroni, Palmera, Potries, Rafelcofer, Ròtova, Simat de la Valldigna.

La Vall d’Albaida: Atzeneta d’Albaida, Alfarrasí, Aielo de Rugat, Bèlgida, Bellús, Beniatjar, Benicolet, Benissoda, Benissuera, Bocairent, Bufali, Carrícola, Quatretonda, Fontanars dels Alforins, Guadassèquies, Llutxent, Montixelvo, Otos, el Palomar, Pinet, Ràfol de Salem, Rugat, Salem, Sempere, Terrateig.

  

 

 

 

 

 

El President de Som Rurals, Diego Ibáñez Estarelles i  Miquel Micó Grau, Director de Zona de Caixa Popular firmant el conveni de col·laboració el passat 23 de febrer de 2022.   El President de Som Rurals, Diego Ibáñez Estarelles i José F. Sanfelix, Cap de l’Area de Negoci de Caixa Ontinyent firmant el conveni de col·laboració el passat 24 de març de 2022.