NOTÍCIESDos iniciatives del CEEI València, finançades per l’Àrea de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació de la Diputació de València i els GAL de Turia-Calderona, Rurable, Som Rurals, Caroig-Xùquer i Gandia-Alburera.

El primer es un programa d’entrenament amb el qual ajudem a les persones emprenedores en el procés de posada en marxa del seu projecte i en la millora de les tècniques de gestió empresarial mitjançant sessions de formació i tutories grupals.

Tota la informació i inscripcions està en el següent enllaç: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=24876

El segon programa ofereix un servei d’acompanyament i de mentor en línia als emprenedors portadors d’una idea de negoci, oferint-los eines i assessorament en les diferents àrees de gestió empresarial.

Tota la informació i inscripcions està en el següent enllaç: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=24877

—————————————-

L’objectiu principal d’aquest curs és facilitar i afavorir l’emprenedoria agroalimentària i agroturística, mitjançant el coneixement de l’elaboració i validació dels nous models de negoci, i la realització pràctica i real d’una idea i model de negoci agroalimentari o agroturístic.

Informació: http://agroambient.gva.es/documents/163228750/172818846/CARTEL+Curso+O+L+EMPRENDIMIENTO+Valencia.pdf/d250e5dd-06b2-4eb6-97af-1a72f980a670

—————————————-

Levante EMV

Altres notícies publicades a la premsa:

Comarcal TV

Coeval

Vilaweb Ontinyent 

Diari Serpis

Comentarios cerrados.